inte riktigt sant

inte riktigt sant
den har morfat =)

lördag 19 januari 2013

Ingen hejd på mitt handlande.

Tjosan tjosan!

Det blir långt mellan turerna jag är här och skriver. Anledningen är att det krånglar så med Ipaden och bloggen. De vill inte riktigt dra jämnt. Men nu sitter jag vid datorn en stund så då ska jag passa på att skriva några rader. Här snurrar det på med valpspekulanter, valpköpare, valpflyttar  och ja, valpgöromål över huvud taget. En liten tjej finns kvar men kanske bara en liten stund till. Senare i dag/kväll ska det komma en fru från grannsamhället och kika. Hoppas det blir dit hon flyttar lilla Lusinda för då blir det bara 1,5 mil bort. Hon ska då flytta på måndag. 

Då blir mitt nästa uppdrag att lära mig min nya dator. Jag köpte mig en i julklapp MEN den rackaren har ju Windows 8 installerat. Det skiljer sig markant och totalt från övriga Windowsmodeller/operatörsystem och det har ju varit några genom åren.
Ja ja bara att bita i det sura äpplet. Blir väl den sorten överallt sedan så det är väl lika bra att lära sig nu som senare. Det påminner ju mycket om smartphones. Fast utan touchskärm. Ja, jag har ingen touchskärm. 

Känner att jag behöver ha hela hjärnan med mig då så jag avvaktar lite till valpkarusellen lugnat sig lite. Nytt datorbord har jag införskaffat också. stort vitt och på stora hjul. Bra när man ska städa, bara att rulla undan och dammsuga och torka golvet. Stora lådor är det på det också. Bra för mig som vill omge mig med en massa braatthasaker. Pennor, papper, lite skivor mm. 50 riksdaler betalade jag för härligheten, kostabrava!

Köpte ännu en fin sak till mig härom dagen, en ny mjölkvärmare/skummaremaskin. Som en liten vattenkokare fast den värmer o skummar mjölken till min favoritdryck näst efter vatten - kaffelatte eller på svenska kaffe med varm mjölk i.
Den gamla hade tjänat ut, dem skrek o tjöt något otroligt  och så brände  den vid. Det smakade inte bränt av mjölken men det var ett fasligt sjå att få ren den i botten. Så ny införskaffad för endast 99 kr och den gamla slängd i soporna.

Finns inga gränser för mitt handlande för jag har dessutom köpt mig en massagekudde. 4 kulor som roterar och ger massage på valfritt parti av kroppen. Inte provat den ännu men ska inte dröja. Har massagedyna och den är bra, men svårt närman behöver massage på en speciell fläck och bara där. Jag får ofta ofta muskelknutar. De gör så otroligt ont och tar sådan tid att massera bort, då tänkte jag att en sådan här kudde kunde vara läsningen...får se. 

Ja mer då?
Nja är väl lugnt där. Har en väldig längtan efter att göra något riktigt roligt eller köpa något men vad o var?
Har inte kommit på det riktigt ännu. Ska jag slå på stort och göra de båda tatueringar som jag har i väntkön?Ja, kanske. Den ena är inte så svår så den kan jag göra här i stan men den andra? Ska samspråka lite med tatueraren och höra om han kan fixa den. I så fall blir det bak på skuldran. Snyggt ska det bli. Den mindre ska jag ha på höger överarm. Vänster är redan upptagen. Den jag ska göra på armen skulle sitta på vaden, men där hamnade ju Nalleman =-)                       Älskade Nalleman.
                                                                                                                 

Nej nu ska jag lämna er ifred med ert och återgå till mitt.
Till nästa gång:

Sussalongsong !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar