inte riktigt sant

inte riktigt sant
den har morfat =)

onsdag 18 april 2012

HIteck ! och Attans ungar att inleda mig i frestelse.

Utveckling kallas det visst.
Köpa mer o mer elektronik kan man oxå kalla det. Efter att ha krånglat hit o dit. Provat det o det o det o provat igen så lyckades jag till slut få igång en spellista på för mig nya marker, WiMP. Men nu strömmar finfint ljud genom mina dyra bra hörlurar, genom öronkanalerna och in i min hjärna. Som då mår SÅ mycket bättre. Älskar musik. Då är det bara nästa steg, ett för mig otroligt svårt moment. Nämligen att komma ihåg vad alla duktiga artister o kanonlåtar heter. Namn o titlar har jag sällan lust att memorera. Bra ibland och mindre bra somliga gånger. Men så'n är jag. Hur är du?
Siffror är en helt annan sak, konstigt nog. Min hjärna är byggd för siffror, kommer ihåg vad jag betalat för saker o ting 30 år tillbaka , och mer. V a r f ö r ?
Ja, det kan man undra. Och det gör jag ska ni veta, har funderat på o över det i flertalet år o många många gånger. Men så ville " någon" att min hjärna skulle fungera, och så fungerar jag.
 

Attans ungar att inleda mig i frestelse.

Här har jag gått o inbillat mig att denna chokladbit inte är god. De envisas med att sända tv-reklam igen o igen och försöka övertyga mig om dess goda smak. Här har jag då stått emot det länge. Så kommer barnet o säger smaaakaaaa...mums.
Vips så sitter jag fast i dess klor. Har förstört mitt stenhårda motstånd med att det ser ut som bara kemikalier...visade sig vara väldigt välsmakande kemikalier.
Ja, vad gjorde en stackars mor då?
Jo, åkte till affären och införskaffade 2 förpackningar goda kemikalier....
tänker då o funderar, kanske skulle modern ha blivit kemist?
Tänk vad mycket gott jag kunde ha tillverkat. Egen tillverkning brukar ju inte innehålla så mycket "konstgjort" eller hur?

Jag har en liten varningsklocka som ringer där i bakgrunden:
Choklad är inte rätt medicin mot övervikt. De där Xkilona som du vill ha bort lär inte följa med chokladförpackningen ut i soporna....
Inte det?
Vad dumt, det borde de.
Jaja, det har ju nyss varit påsk så jag kan väl få surfa på efterdyningarna av den godishelgen så lovar jag att kanske skärpa till mig sedan..kanske..jo, jag ska försöka.
Men- man skulle ha blivit kemist.
:-)

Sussalongsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar